Algemeen

Hoe leer ik Spaans

spaans

Kijk eens naar deze studie van eerder dit jaar: Uit een studie in het Midden-Oosten blijkt dat het spreken van een vreemde taal (in het bijzonder een Spaanse taal) je helpt om “begripvol, geïnformeerd en goed geïnformeerd” te zijn

Hoe zit het met alle bovengenoemde redenen om een vreemde taal te leren?

Verrassend genoeg vernietigt het leren van Spaans Engelse vaardigheden, zoals woordkeuze, zinsbouw en veel voorkomende constructies. Zodra je Spaanse les neemt, zul je merken dat je alleen de betekenis onthoudt van woorden die je eerder hebt geleerd. De nieuwe woorden zullen willekeurig zijn, en je zult je hersenen opnieuw moeten trainen om ze te herkennen.

gesproken uit een Spaanstalig land

werkwoord waardoor iemand begrepen wordt

gebruikt als een tussenwerpsel, dat uitdrukking geeft

gebruikt als bijwoord, om een actie aan te geven die ondernomen moet worden of ondernomen is, gebruikt als een verwijzing

gebruikt als een zelfstandig naamwoord, verwijzend naar dingen of ideeën in een lijst

gebruikt als een werkwoord, om de betekenis van een woord uit te drukken

studeren door te lezen

om te doen alsof je spreekt

te luisteren of met anderen te communiceren door te spreken

Om Spaans te leren, moet je een actieve rol spelen in je taalstudie. Zoek gelegenheden om te spreken en te luisteren. vloeiend in Spaans

een goede beheersing hebben van de Engelse woordenschat

de nuances van de Spaanse taal begrijpen

zowel in het Engels als in het Spaans kunnen schrijven

gebruiken gewoonlijk Spaans als referentietaal

Om Spaans te leren, moet je zoveel mogelijk kansen benutten om met mensen te praten en naar ze te luisteren.

De meest efficiënte manier om Spaans te leren is door onderdompeling. Dat betekent, stap uit je comfort zone en verken het land.

Terwijl u Spaans leert in het buitenland, zullen de scholen hier in Spanje Engels blijven onderwijzen. Dit zal u in staat stellen om een gevoel te krijgen voor de manier waarop anderen hier Spaans spreken en naar elkaar luisteren. Zo bent u beter voorbereid op uw eerste ontmoeting met een plaatselijke bewoner.

Al met al is het de moeite waard om veel onderzoek te doen voordat je beslist waar je Spaans gaat leren. Dit zal je in staat stellen om sneller en gemakkelijker Spaans te leren.

Begin met het bekijken van de verschillende soorten cursussen Spaans die beschikbaar zijn. Overweeg persoonlijke aanbevelingen van leraren en iedereen die Spaans in Spanje heeft gestudeerd. Vraag hen wat de voordelen zijn van elke cursus en hoe goed die bij u past.

Vervolgens moet u rekening houden met de kosten. Internationale gesprekken kosten ongeveer 10 eurocent per minuut, dus als u een maand Spaans leert en van plan bent om naar Barcelona of Madrid te gaan, kunt u ongeveer 30 euro per maand uitgeven.

Leer geen Spaans met het doel om les te geven. Je hoeft niet elk woord en de betekenis van elke zin te leren. Je hoeft alleen maar een aantal basisgegevens te kennen, zoals het Spaanse alfabet en hoe je regelmatig publicaties moet lezen.

Vraag jezelf af onder welke omstandigheden je de taal zou kunnen leren. Leer je het alleen om te chatten of om zakelijke deals te sluiten?

Je moet ook nadenken over praktische zaken naast het leren. Hoe zul je in staat zijn om vloeiend Spaans te spreken en praktische ervaring op te doen?

Alleen u kunt achter het antwoord op deze vragen komen. Maar er zijn enkele manieren waarop je sommige van deze theorieën kunt testen.

Een van de meest gebruikelijke methoden om Spaans te leren is het volgen van een online taalcursus Spaans. Meestal is de cursus zelf tempo en bevatten oefentoetsen, opdrachten en artikelen, zodat u vertrouwd kunt raken met de taal, evenals een aantal opdrachten en artikelen over verschillende onderwerpen dagelijkse problemen. Het voordeel van een online Spaans programma is dat u de oefeningen kunt maken wanneer u wilt en in uw eigen tempo.

Een ander idee om Spaans te leren is het beluisteren van audio-cd’s die je in je eigen tempo door de lessen leiden. Deze zijn uitstekend voor mensen die Spaans als tweede taal willen leren. Ook kan het luisteren naar de gratis lessen je helpen om je beter voor te bereiden omdat het je meer vertrouwd maakt met de grammatica en ook met de veelvoorkomende Spaanse zinnen.

Er zijn duizenden mensen die Spaans als tweede taal zijn gaan gebruiken. En vanwege de enorme database van Spaanse boeken online, kunt u een opmerkelijke Spaanse taalcursus online vinden die zou passen bij de behoeften van elke persoon die wil leren of het verbeteren van hun Engels vaardigheden.

Lees meer:

Cursus Spaans Wageningen